whitespace-mobile

Bootcamp rekenen & spelling

Bootcamp is helemaal hip, bewegen is goed voor je en ondertussen leer je ook nog andere vaardigheden!

Bootcamp

De rekenbootcamp en spellingbootcamp worden gegeven door een speciale bootcamptrainer. En die trainer ben ik!

Training

Bij gewone bootcamp gaat het om een spierversterkende trainingsmethode, vaak uitgevoerd in teamverband, onder professionele begeleiding. Het doel is om de kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren door intense trainingen. Bij een reken- en/of spellingsbootcamp is het eigenlijk niet anders. Tijdens een training is er veel aandacht voor het opbouwen van een positief zelfbeeld en het (opnieuw) plezier krijgen in leren. De instructie slaat aan bij de leerstrategie van het kind, er is veel beweging en de uitleg is beeldend. Dit sluit erg goed aan bij Beelddenkers.

bootcamp
leer-vooruit-bootcamp-2-spelling-bootcamp

Spelling bootcamp

Bij een Spellingbootcamp besteed ik aandacht diverse spellingscategorieën, dit is niet gebonden aan een lesmethode. Tijdens een workshop werken we o.a. met de bekende Bootcampmaterialen FOON, Qwerty en de Tiep. Daarnaast gebruik ik bestaand spelmateriaal, eigen ontwikkeld materiaal en uiteraard diverse spellingswoorden. Ik maak gebruik van spellingswoorden van diverse actuele lesmethoden.
Ik heb de nodige kennis m.b.t. spelling. In 2012 en 2013 heb ik de basis- en voortgezette cursus ‘Zo leer je kinderen lezen en spellen’ (methodiek drs. José Schraven) gevolgd.
In september 2019 volg ik een aanvullende workshop Werkwoorden en Zinsontleding, houdt u de website en Facebook in de gaten?

En goed om te weten: ik ben in het bezit van een geldig EHBO-diploma, met Kinder-EHBO.

 

Reken bootcamp

Bij een Rekenbootcamp kan er bv. worden gewerkt aan bepaalde tafels. Hierbij gebruik ik het Joepspel. Het Joepspel is een spel waarbij getallen aan een getal en symbool wordt gekoppeld.
Ik organiseer ook Bootcamps m.b.t. plus- en minsommen, breuken, kommagetallen, procenten. En, uiteraard zijn er meer mogelijkheden bespreekbaar.
Ik werk tijdens de Rekenbootcamp o.a. met de bekende Bootcamp FOON, diverse mooie rekenmaterialen en (zelfontworpen) spelmateriaal.

leer-vooruit-bootcamp-3-reken-bootcamp
leer-vooruit-bootcamp-4-kleine-groepjes

Kleine groepjes

Ik organiseer regelmatig een Bootcamptraining, houd mijn Facebookpagina in de gaten. De trainingen vinden in kleine groepjes plaats in (de omgeving van) Hengelo, bv. op een woensdagmiddag, op een zaterdagochtend of een schoolvakantie. 

Heb je een wens voor individuele begeleiding op maat voor jouw zoon/dochter of leerling(en)? Neem dan vrijblijvend contact op met mij.

 

Tarieven

 • Workshop Spelling: € 39,- (2 uur)* 
 • Workshop Rekenen: € 39,- (2 uur)*
 • Bootcamp Spelling: € 75,- (2 x 2,5 uur)*
  Inclusief Bootcamp certificaat
 • Bootcamp Rekenen: € 75,- (2 x 2,5 uur)*
  Inclusief Bootcamp certificaat
 • Individuele Bootcamp Rekenen of Spelling.
  Individuele bootcamp rekenen of spelling; er zal voorafgaand een individueel plan worden gemaakt. Op dat moment wordt ook een prijsopgave gemaakt voor dit traject

*Minimaal 4, maximaal 10 kinderen. Op locatie.

Wanneer je zoon en/of dochter wil deelnemen aan een bootcamptraining, neem dan contact met mij op voor meer informatie. Op mijn Facebookpagina vind je de data.

leer-vooruit-bootcamp-5-tarieven

Ook bootcampen? Neem dan contact met mij op!

Stuur een bericht