whitespace-mobile

Bootcamp rekenen, taal & spelling

Bootcamp is helemaal hip, bewegen is goed voor je en ondertussen leer je ook nog andere vaardigheden!

Bootcamp

De reken-, taal- en spellingbootcamp worden gegeven door een speciale bootcamptrainer. En die speciale trainer ben ik! 

Training

Bij gewone bootcamp gaat het om een spierversterkende trainingsmethode, vaak uitgevoerd in teamverband, onder professionele begeleiding. Het doel is om de kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren door intense trainingen.

Bij een reken-, taal of spellingbootcamp is het eigenlijk niet anders. Tijdens een training is er veel aandacht voor het opbouwen van een positief zelfbeeld en het (opnieuw) plezier krijgen in leren. Er wordt geleerd met een glimlach op het gezicht! De instructie slaat aan bij de leerstrategie van het kind, er is veel beweging en de uitleg is beeldend. Dit sluit ook erg goed aan bij Beelddenkers.

Op dit moment staan er geen bootcamps gepland, maar op aanvraag zijn er zeker mogelijkheden! Misschien is het wat voor jouw zoon/dochter of leerling? Heb je interesse of vragen, ik hoor het graag! Ik kan ook op locatie komen!

bootcamp
leer-vooruit-bootcamp-2-spelling-bootcamp

Spelling- en taal bootcamp

Bij een spellingbootcamp besteed ik aandacht diverse spellingscategorieën, dit is niet gebonden aan een lesmethode. Tijdens een workshop werken we o.a. met de bekende bootcampmaterialen FOON, Qwerty en de Tiep. Daarnaast gebruik ik bestaand bootcampmateriaal en ik heb eigen ontwikkeld materiaal. Ik maak gebruik van spellingswoorden van diverse actuele lesmethoden.


Ik heb de nodige kennis m.b.t. spelling. In 2012 en 2013 heb ik de basis- en voortgezette cursus ‘Zo leer je kinderen lezen en spellen’ (methodiek drs. José Schraven) gevolgd.


Naast de bootcamptrainingen heb ik een workshop Werkwoorden en Zinsontleding gevolgd.

Met deze ervaring en mooie materialen kan ik ook bootcamps aanbieden.

Mocht uw zoon/dochter of leerling(en) met een ander taalgebied (bv. Spreekwoorden en gezegden) moeite hebben, informeert u dan naar de mogelijkheden? Ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging!

 

 

Reken bootcamp

Bij een Rekenbootcamp kan er bv. worden gewerkt aan bepaalde tafels. Hierbij gebruik ik het Joepspel. Het Joepspel is een spel waarbij getallen aan een getal en symbool wordt gekoppeld.
Ik organiseer ook Bootcamps m.b.t. plus- en minsommen, breuken, kommagetallen, procenten. En, uiteraard zijn er meer mogelijkheden bespreekbaar.
Ik werk tijdens de Rekenbootcamp o.a. met de bekende Bootcamp FOON, diverse mooie rekenmaterialen en (zelfontworpen) spelmateriaal.

leer-vooruit-bootcamp-3-reken-bootcamp
leer-vooruit-bootcamp-4-kleine-groepjes

Kleine groepjes

Ik organiseer regelmatig een Bootcamptraining, houd mijn Facebookpagina in de gaten. De trainingen vinden in kleine groepjes plaats in (de omgeving van) Hengelo, bv. op een woensdagmiddag, op een zaterdagochtend of een schoolvakantie. 

En goed om te weten: ik ben naast Bootcamptrainer ook in het bezit van  het diploma Vakbekwaam Bewegingsonderwijs voor het Basisonderwijs en een geldig EHBO-diploma, met Kinder-EHBO. 

Heb je een wens voor individuele begeleiding op maat voor jouw zoon/dochter of leerling(en)? Neem dan vrijblijvend contact op met mij.

 

Tarieven

 • Workshop Spelling: € 39,- (2 uur)* 
 • Workshop Rekenen: € 39,- (2 uur)*
 • Bootcamp Spelling: € 75,- (2 x 2,5 uur)*
  Inclusief Bootcamp certificaat
 • Bootcamp Rekenen: € 75,- (2 x 2,5 uur)*
  Inclusief Bootcamp certificaat
 • Individuele Bootcamp Rekenen of Spelling.
  Individuele bootcamp rekenen of spelling; er zal voorafgaand een individueel plan worden gemaakt. Op dat moment wordt ook een prijsopgave gemaakt voor dit traject

*Minimaal 4, maximaal 10 kinderen. Op locatie.

Wanneer je zoon en/of dochter wil deelnemen aan een bootcamptraining, neem dan contact met mij op voor meer informatie. Op mijn Facebookpagina vind je de data.

leer-vooruit-bootcamp-5-tarieven

Ook bootcampen? Neem dan contact met mij op!

Stuur een bericht