Skip to content

Over Linda

Vooruitgang, dat is wat ik wil bereiken. Vooruit gaan in ontwikkeling, maar ook letterlijk Vooruit. Ik zet leerlingen en leerkrachten graag in beweging! Want, hier krijg je zoveel energie van…

 

Over mij

Een stukje over mijzelf; een gepassioneerde basisschool leerkracht, werkzaam in de bovenbouw. De laatste jaren heb ik o.a. veel ervaring opgedaan met Bewegend leren en de Gezonde School

Linda Huizing

Ik ben vooral praktisch ingesteld: “Hoe krijg ik iedereen mee?” Bij iedereen denk ik aan leerlingen én leerkrachten. Hoe bereik je het individu en hoe bereik je een hele groep? Dat kan door de les anders vorm te geven, bv. door bewegend leren.

Uiteraard ben ik me bewust dat dit allemaal tijd kost, terwijl je al zoveel moet. WERKDRUK is immers het woord dat vaak wordt genoemd in het onderwijs. Maar wat biedt het de leerlingen en jezelf ontzettend veel “geniet-momentjes” en kansen. Probeer echt in die kansen en mogelijkheden te denken!  Het zorgt, bij mij, echt voor WERKPLEZIER!

Naast de nodige ervaring in de bovenbouw heb ik ook kennis en ervaring met bewegend leren bij de jongere kinderen. Dit zou ik graag met jou, jouw kind of collega’s delen!

Op mijn website is meer te vinden dan bewegend leren, toch is het wel een soort cirkel. Het is allemaal met elkaar verbonden, het is in beweging. 

Nieuwsgierig geworden over bewegend leren, Gezonde School ondersteuning, bijles, bootcamps of Beelddenkers ondersteuning? Neem voor meer informatie over mij gerust een kijkje op mijn LinkedIn.

Linda-nieuw
CRKBO_Docent

Mag ik jou ook helpen met bewegend leren?
Neem dan contact met mij op!

Stuur een bericht